Swebbtv Nyheter 25 november Löfvens tal till nationen, om Estonia, om vår nya sajt samt mycket annat. 

Statsminister Stefan Löfven höll den 22 november ett tal till nationen där han uppmanade svenska folket att lyda de nya restriktioner som införts. Statsministern talade om personer som har dött MED Covid istället för AV Covid. Swebbtv har analyserat statsministerns tal. 

En debatt om statsbudgeten genomfördes i riksdagen i veckan.

Journalisterna Ingrid Carlqvist och Maria Celander blev friade för åsiktsbrott.

Trots Corona-krisen och den djupa bostadskrisen så ska Sverige ta emot 7 500 nyanlända som skall fördelas över landet. I vissa fall har inresan till Sverige försenats på grund av krisen. I Stockholm har man byggt modulbostäder öronmärkta till dessa människor från andra länder där Stockholmarna nu får betala för att hyra dessa tomma lägenheter. Även Dianagården i Hjorthagen och Fristads äldreboende står tomma. 

Varför Stockholm stad inte ser till att även människor med svensk bakgrund som är hemlösa får en bostad är ännu oklart.

Missa inte Swebbtv:s intervju om Estonia med Anders Ulfvarson som är Professor emeritus i marin konstruktionsteknik. Han förklarar i vårt vetenskapsprogram sin hypotes om hur hålet kan ha uppstått. Han säger också att det inte går att utesluta att hålet har uppstått till följd av ett torped-angrepp.

Tidigare idag släppte vi vårt vetenskapsprogram om artificiell intelligens där Magnus Stenlund ger sina tankar om framtiden och vilken roll vi människor får när maskinerna blir allt mer intelligenta. Vi frågar oss vad vi ska jobba med i framtiden. Missa inte detta viktiga program.

Nu kan du testa vår nya sajt för känsligt material. Skicka gärna din feedback.

Vi har tidigare talat om att vi behöver ha möjlighet att publicera program utan att vara beroende av Youtube. Vi har lagt upp ett program med Lars Bern som kommenterar Stefan Löfvens tal till nationen. Det handlar om Corona-frågor som inte accepteras av Youtube.

Sajten finns på beta.swebbtv.se

Ljudeffekt zapslat.com

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)