Swebbtv Nyheter 2 december 2020 om Polen och Ungerns veto mot EU:budget, Corona-krisen, kritik mot Centerpartiet samt mycket annat. 

Efter Polen och Ungers veto mot EU:s budget blir krisen alltmer fördjupad inom EU. Hot om att tvinga ut Polen och Ungern ur EU kommer från svenska Moderaterna.

Efter Corona-krisen stoppas den automatiska höjningen av bensinskatten för i år. Samtidigt vill Moderaterna och Sverigedemokraterna sänka bensinskatten med 1 krona.

Kritiken mot Centerpartiet hårdnar efter avslöjandet om Fredrick Federleys umgänge med dömda pedofiler, Centerpartiet menar att förtroendet är skadat för Federley samtidigt som uppgifter framkommer att även Annie Lööf har haft samröre med en av Federleys pedofilvänner.

Regeringen ser nu över bostadskön som idag ger lägenhet till de som stått i kö längst. Men nu vill regeringen göra om kösystemet till att bostadsförmedlingen ska ge lägenhet efter behov. 

I takt med att färre och färre vågar vittna mot de gängkriminella så klaras färre gängmord upp. De senaste 5 åren har inte ett enda gängmord klarats upp i Malmö.

I hela landet fortsätter gängkriminaliteten att skörda liv trots alla politiska löften.  

I veckan inleddes rättegången mot de två män som kidnappade och grovt torterade två unga svenska pojkar en hel natt på kyrkogården i Solna. Båda har kriminell bakgrund och det rapporteras om att de tidigare nekat kategoriskt till händelsen. 

Norge införde en lag förra veckan som gör det förbjudet att tala nedsättande om transpersoner till och med i sitt eget hem. Vilket kan ge fängelse i ett år.  Rapporterar Reuters

Bitcoin har nått nya toppnivåer mot dollarn rapporterar Reuters och har nu slagit det senaste rekordet för 3 år sedan. En Bitcoin står för närvarande i 19.864,15 dollar.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)