Swebbtv Nyheter 23 september 2020 om höstbudgeten, ännu ett överfall på ett barn, överfulla fängelser och mycket annat. 

Stefan Löfven besökte ett av sina och socialdemokratins väljarbasområden Rinkeby och menade att han gärna skulle bo där.

Riksdagsdebatt om statens budget gick av stapeln i måndags och Sverigedemokraterna har proklamerat stöd för Vänsterpartiets förslag att stoppa delar av budgetförslaget.

Ett lagförslag i delstaten Victorias parlament i Australien föreslår att polisen ska få befogenheter att i förebyggande syfte frihetsberöva och låsa in personer som ”kan komma att” bryta mot coronarestriktionerna, alltså innan eventuella lagöverträdelser har skett.

En tolvårig flicka blev igår överfallen och våldtagen i Rågsved kl nio på kvällen. Flickan vårdas nu för skadorna hon fick i samband med överfallet. I dagsläget finns inget signalement och ingen är ännu gripen.

En 35-årig kvinna har under natten blivit knivhuggen i en lägenhet i Jakobsberg och kämpar för sitt liv. En man i 45 årsåldern har nu gripits misstänkt för dådet.

Fängelserna i Sverige är överfulla och nu har kriminalvården har gått upp i Stabsläge och fängelsedömda får vänta allt längre på att börja avtjäna sitt straff. Nu kan det ta upp till 100 dagar innan man kan avtjäna sitt fängelsestraff och kriminella går alltså fria på våra gator på grund av platsbrist.

Bill Gates är medfinansiär i ett projekt med vaccinlobbyorganisationen Gavi, Mastercard och AI-företaget Trust Stamp i fattiga delar av Västafrika för att införa en biometrisk ID-handling och betallösning. Handlingen skall även innehålla information om personens hälsotillstånd och genomförda vaccinationer.

Donald Trump ringde personligen upp den kristdemokratiske politikern Magnus Jacobsson efter att han hade nominerat USAs regering och därmed Donald Trump till Nobels Fredpris. Magnus Jacobsson trodde först att det var ett prank men det visade sig vara den verkliga Donald Trump som hade ringt.

Facebook

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)