I studion sitter Riksdagsmannen och f.d. andre vice talman Björn Söder och Lennart Matikainen. Björn Söder är mycket kunning inom utrikes- och säkerhetspolitik, men samtalar gärna även om andra politiska frågor.

Inringare:

- Intro

- 1. Christer Bigander Om sin fru som inte får komma till Sverige.

- 2. Jonas Svensson Om programmet med Ragnar, det viktiga kritiska tänkandet, hur han blev bemött. Ångesten unga får ang klimatet.

- 3. Karl Om att integrationen aldrig kommer att fungera. Har jobbat i Teheran. svensk kvinna tvingades ha skynke i Iran 40 år sen.

- 4. Göran Vad är ett krig egentligen? Är inte Sverige i krig egentligen? Där ett land plundrats av främmande makt och land ockuperas av fienden.

- 5. Ingemar Om EU. SD har svikigt väljarna ang EU.

- 6. Pelle Tycker att SD blivit lite passiva.

- 7. Roy Bankväsendet, om kontroll och fömynderi , vad SD har för åsikt om det.

- 8. Ulrika Om att man tillåter salfistiska moskeer i sverige, en ideologi som är oförenlig med vår demokrati.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)