Islamistiska terrordådet (självmordsbombare) i Sri Lanka har utförts av flertalet människor och 24 personer är gripna efter dådet. Hittills har minst 290 personer dödats och 500 skadats i bombattentatet mot flera kyrkor och hotell. Återigen kan vi ta del i sociala medier och media hur skillnad görs mellan en attack på en moské och attack på en kyrka. Upprördheten är stor på Facebook över hyckleriet och förminskningen mot förföljelsen av Kristna. Varför görs det skillnad på vem som är offret? När muslimer dödas sympatiseras det med offren. Men när kristna dödas då är det terroristerna vi ska tycka synd om, och vi uppmanas att förstå att ingen föds till självmordsbombare.

Kristna är de som förföljs mest i världen - 105.000 människor dödas årligen på grund av sin tro. Varför pratas det i media mer om islamofobi och inte kristofobi? Det politiskt korrekt är solklart, du ska inte nämna nått negativt om islam för det är fredens religion, och påstår man nått annat blir man uthängd som islamofob.

Bara dagar efter det fruktansvärda dådet i Sri Lanka, kan vi läsa om islamofobiska hatbrott Sverige. Talar inte det sitt tydliga språk?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/hatbrott-mot-muslimer-vanligast

I mitt fall räckte det att jag bloggade 2015 och skrev att profeten Muhammed var pedofil då han gifte sig och hade sex med ett barn, för att bli uthängd som islamofobisk socialsekreterare. SR Skaraborg som gjorde uthängningen var noga med att inte skriva mitt namn, men det var inte svårt att lista ut vem det handlade om. 

Det SR Skaraborg inte förstod är att hade de behagar sig att kontakta mig så hade jag öppet stått för min åsikt, jag har inget att dölja och anser att vi lever i en demokrati med yttrande- och tankefrihet, än så länge. 

I artikel skrev SR Skaraborg att jag extraknäcker som opinionsbildare för en organisation med rasideologisk övertygelser, de menar Granskning Sverige. SR Skaraborg använder sin journalistik för att utmåla politisk motståndare som nazist. Min medverkan i Granskning Sverige gav ingen lön och GS var inte rasideologisk, rena påhitt av media men som vanligt kommer de undan med sin agendajournalistik. 

I nedan länkar kan ni läsa två artiklar, den ena om det jag beskriver ovan och vad min arbetsgivare svarade. 

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=6309172

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=6328328

Mitt exempel visar hyckleriet i form av att är du kritisk mot islam så ska du hängas ut som islamofob och rasist. 

Läs nu nedan axplock av skärmdumpar tagna från Facebook, och ställ frågan: Vad är det som gör att media och politiker snabbt skriver att en attack mot muslimer handlar om rasism och är högerextremt, men när det kommer till en attack mot kristna är det mer svala ord och inte ett ord om våldsbejakande islamister. Det är same story hela tiden som uppvisas samma mönster gång på gång. Det börjar bli för tydligt nu hur förföljelsen mot kristna inte är nått media och politiker bryr sig om, bara vi kan ändra på det genom att inte bli tysta. 

Allt som är våldsbejakande och extremistiskt är ett hot mot vårat demokratiska samhälle  och ska synliggöras/ bekämpas. Det duger inte med att förminska och dölja våldsbejakande islamister bakom ord som islamofob. 

Nina Drakfors, Samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)