Swebbtv Nyheter 7 oktober 2020 om Löfvéns tappade förtroende, om transvestiter, en 15-årig hämnerska och mycket annat. 

Fler och fler väljare tappar nu förtroendet för Stefan Löfvén visar den senaste opinionsundersökningen.

Under en nationell presskonferens gick 500 tyska läkare ut med att covid-19 pandemin var planerad och att citat ”Corona-paniken" är ett spel och en bluff". De tyska läkarna menar att det är hög tid att vi förstår att vi befinner oss mitt i ett globalt brott”

En 15-årig svensk flicka tog lagen i egna händer mot sina våldtäktsmän då polisen lade ner förundersökningen.

Donald Trump har nu blivit utskriven från sjukhuset och gått ut med att rädslan för viruset inte ska styra våra liv. I Sverige har det rönt kritik trots att detta går i linje med Sveriges coronadirektiv.

Sveriges Television uppmärksammar nu att transvestiter gör en turné över landet i syfte att normalisera den transvestita läggningen för barn. Aktionerna består i sagoläsning på bibliotek och i skattefinansierade lokaler.

Estlands inrikesminister Mart Helme går nu ut med att Estland kommer att dyka ner och undersöka vraket av Estonia på nytt samt bärga kropparna. Både för att förhindra spekulationer men även för att de anhöriga ska få frid.

Sverigedemokraterna har gått ut med att de vill undersöka vraket återigen.

Lundin Energy köper upp oljekällor i Berents hav rekordbilligt enligt Dagens Industri

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)