Hej alla,

Jag vill tacka för allt stöd vi har fått för att uppmärksamma nedstängningen. Det betyder oerhört mycket.

Det är oerhört starkt att våra alternativa medier värnar yttrandefriheten medan vi fortfarande har denna möjlighet.

Stort tack, det värmer!

Vi behöver ifrågasätta Techjättarnas makt och hur de lierar sig med regeringen.

Jag fick just informationen att våra dokument kopplade till våra nyhetsprogram har tagits bort från Google Docs och är spårlöst försvunna.

Det visar att Google inte är pålitlig som affärspartner. Något som är värt att betänka också när det gäller deras e-posttjänst Gmail.

Man tänker inte på att det kan sitta människor hos Google med tillgång till mailen som kan läsa dem och missbruka information. Google har också artificiell intelligens som kan gå igenom mailen och dra olika slutsatser. Hur används denna information? Hur länge sparas mailen? Finns de kvar när du har raderat dem? Deras avtalsvillkor ändras då och då, vad gäller?

När vi anslöt till Youtube hade vi aldrig trott att vetenskap kring coronavirus skulle bli förbjudet att tala om. Idag vet vi att de tar detta som förevändning för nedstängning och radering av 100.000-tals kommentarer och många hundra program 

Vi behöver ett uppvaknande på samma sätt som transportstyrelsen fick. Vi kan inte lägga vår trygghet i händerna på Techjättarna med sina oändliga avtalstexter som hela tiden ändras och som bevisligen styrs av politiska motiv

Mvh

Mikael

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)