Stefan Torssell har grävt fram olika dokument som har påverkat invandringen till Sverige och som kan förklara situationen med massinvandring.. Dokumenten vi talar om kan du ladda ner här.

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000.Här är rapprten som pdf  FNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement


Först tar vi upp överenskommelsen från 90-talet mellan Socialdemokraterna och de muslimska organisationerna. I överenskommelsen ingår att muslimer ska in på 15 kommunfullmäktigelistor och ett antal landstings- och riksdagslistor. Socialdemokraterna skulle få 2000 muslimska medlemmar och ge 300 muslimer politisk grundutbildning. I utbyte fick socialdemokratiska  partiet muslimska väljare.

Den socialdemokratiska kristna Broderskapsrörelsen var med i denna överenskommelse men bytte namn till "Tro och Solidaritet" för att öppna upp mot islam vilket var en annan del av överenskommelsen. Med i förhandlingen fanns även en representant för Muslimska Brödraskapet. Här finns rapport 4/99 från Broderskapsrörelsen som beskriver progressen 

Stefan Torssell berör också en rapport från den svenska ITPS som var ett statligt institut för tillväxtpolitiska studier. Rapporten kom 2004 och belyste ett eventuellt behov av arbetskraftsinvandring som enligt rapporten kunde behöva vara uppemot 400.000 om som mest. Man studerade olika alternativa länder att hämta migranter ifrån där befolkningsökningen västra Asien och Nordafrika särskilt uppmärksammades. Emellertid var man i rapporten frågande till om det skulle gå att locka den arbetskraft som behövdes. Här finns rapporten från ITPS 2004

Detta kopplar väl till det uttalande av Migrationsverkets tidigare generaldirektör Anders Danielsson som lyfts fram tidigare i Swebbtv av Gunnar Sandelin: "Det handlar inte om vilka migranter vi vill ha utan om vilka vi kan få."

Även moderaterna var inne på samma linje och motionerade år 2002 om helt fri invandring där Anna Kinberg - Batra motionerade för helt fri invandring med motivet:

"Om vi menar allvar med vårt tal om alla individers lika värde och rätt att förverkliga sina drömmar måste världens gränser öppnas. Om vi menar allvar med talet om människans rätt till frihet måste detta innebära fri rörlighet även för människor. "  (Länk till Moderaternas motion om fri invandring Motion 2001/02:Sf333)

Stefan Torssell tar slutligen upp den rapport som FNs avdelning Population Diviosion har släppt som handlar om Replacement Migration (nej det är inte Hitlertyskland eller Sovjet) har tagit fram och som biskriver behovet av immigranter till Europa. Här är pressrelease från 17 Mars 2000 pressrelease.

Här är FNs rapport som pdf  FNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

Efter samtalet med Stefan Torssell kommer ett utdrag från demonstrationen på Mynttorget 9 december följt av en kort genomgång av av Global Compact samt utdrag ur Migrationsminister Helene Frizons tall i Marrakech 10 december. Vid genomgången av avtalet konstaterar vi att det 2 gånger nämns att avtalet är icks-juridiskt bindande och 38 gånger har formuleringen att "Vi förbinder oss...."

Vi frågar oss hur detta kan tolkas som ett icke bindande avtal.

FNs migrationsramverk - Global Compact  översatt till svenska finns på vår blogg https://swebbtv.se/blogg

Använd gärna loggan (bifogas)

 Global Compact - Nej tack.png

--------------

Stöd Swebbtv på olika sätt:

- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

- Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)