Swebbtv Nyheter 9 oktober 2020 om utlandsfödda som inte försörjer sig, om turkiets aggresiva utrikespolitik, om Rasmus Paludan och mycket annat. 

Efter ett möte med EU:s finansministrar har Sveriges Magdalena Andersson blivit föreslagen att bli ordförande åt ett rådgivande organ för IMF. Ordförandepositionen har benämnts som en tung post i kommittén där finansministrar och centralbankschefer rådger IMF:s ledning.

Av 772 000 personer som inte försörjer sig själva i Sverige är 600 000 utlandsfödda det menade Johan Eklund som intervjuades för Axess TV.  

Turkiets aggressiva utrikespolitik fortsätter med oförminskad styrka.

Under Coronapandemin har miljardärerna i världen har blivit ännu rikare. Speciellt inom teknik och sjukvårdsindustrin. Till exempel Jeff Bezos Amazon har ökat sitt aktievärde med 80% under denna period.

Den danske politikern Rasmus Paludan som stoppades från att komma in i Sverige under 2 år har nu visat sig vara svensk medborgare och kommer nu stämma svenska staten för brott mot grundlagen.

Som Swebbtv tidigare rapporterat så har techjättarnas Google, Amazon och facebooks etablering blivit ett stort problem för Sveriges elförsörjning. Nu varnar man för allvarlig elbrist i landet tilll vintern och kanske ransonering av el. Elbristen påverkar både satsningar inom övrig industri samt bostadsbyggandet då man i vissa fall inte kan koppla upp fler hushåll på elnätet.

En tysk advokat Reiner Fuellmich, från den juridiskt granskande Kommittén av coronakrisen har efter 4 månaders granskning gått ut med att agerandet man sett under coronakrisen överträffar den värsta korruption man någonsin undersökt och menar vidare att detta är ”det största brottet mot mänskligheten som någonsin har begåtts”. Han säger också att Coronakrisen baserat på allt vi vet idag borde döpas om till coronaskandalen och de som är ansvariga för den måste åtalas och stämmas för den skada de orsakat.

https://nyadagbladet.se/utrikes/advokat-coronaskandalen-ett-brott-mot-manskligheten/

Donald Trump vill bygga en silkesväg mellan Alaska och Canada och USA med hjälp av en järnväg på 2570 km.

En catfight har seglat upp under veckan mellan Annika Strandhäll och Ebba Busch, då Strandhäll kritiserar att Ebba Busch har varit på en fest hos vänninan Margaux och låtit henna åka med en bit med säpo-bilen.

Imorgon lördag släpper vi filmen från den Alternativa bokmässan med massor av spännande tal och intervjuer missa inte det!

Se vår lördagsintervju som vi släpper redan idag med David Lorentzon med fakta om datingmarknaden i Sverige.

Swebbtv önskar er en fin helg!

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)