Swebbtv Nyheter 14 maj 2020 om massvaccinationer, subventionerade jobb, könsdysfori och mycket annat.

Swebbtv har en längre tid följt utvecklingen med äldreboenden där de äldre kastas ut med förevändning om att de ska renoveras. Detta har upprört de närstående och de äldre så pass mycket att en del har t.o.m. avlidit till föjld av att de har förlorat sina hem och sociala kontakter.

100-tals obduktioner i Italien visar att Covid-19.patienter inte har lidit av lunginflammation utan av lungtrombos.

Forskare varnar för en global nedkylning. Detta ska bero på en minskad förekomst av solfläckar som i sin tur tyder på en svalare solaktivitet.

Donald trump tar malariamedicinen hydroxyklorokin för att förhindra att bli smittad av Covid-19. Även ett stort antal sjukvårdspersonal tar medicinen i förebyggande syfte i USA.

Greta Thunberg har gjort comeback i media. Hon syntes i dagarna i amerikanska CNN i en expertpanel för att prata om coronapandemin.

Gängkriminalitetens infiltration av krogbranschen fortsätter. I Stockholmsområdet ökar nu de kriminellas uppköp av krisande krogar.

Guldpriset har fortsatt uppåt i år. Men nu kommer nya uppgifter om att guldpriset ska ha manipulerats.

Medåkers skola i Arboga stängs ner trots krav om folkomröstning. Politikerna hänvisar till Coronapandemin.

Både Miljöpartiet och Liberalerna åker ut ur Riksdagen, enligt Kantar Sifos senaste opinionsmätning.

Tommie Lindh har blivit ytterligare ett offer för dödligt invandringsreleterat våld. Under veckan har Tommie Lindh trendat på Twitter samtidigt som intresset från mainstream-media varit svalt.

Obamagate har tagit fart i USA, där tidigare presidenten Obama pekas ut för att ligga bakom en konspiration för att fälla nuvarande president Trump.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)