När kommer artiklarna som fokuserar sig på IS-terroristernas offer?

Återigen uppstår en polariserad debatt om IS-terrorister, där ena sidan vill rehabilitera och tycker synd om IS-terroristerna, och den andra sidan vill ha hårda straff samt ta ifrån medborgarskap för dem som har dubbelt.

Statsminister Löfven uttrycker att det strider mot internationell rätt att markulera medborgarskap, men flera andra länder har redan detta som ett straff, så varför skulle Sverige inte kunna göra likadant om regeringen vill?

Det är ytterst tragiskt att på grund av regeringens tidigare ovilja att skapa en lagstiftning som garanterat sätter dessa människor i fängelse, så kommer ingen rättvisa att säkerställas. Kommande ny lagstiftning gällande "Deltagande i terroristorganisation" gäller inte retroaktivt. 

IS är en av världens mest fruktade terrororganisationen, och regeringen har inte kriminaliserat deltagandet i en terrororganisation som många andra länder gjort. Detta betyder att dessa människor som sannolikt mördat på ett bestialiskt sätt går fria på våra gator och torg. 150 av 300 IS-terrorister har återvänt till Sverige. 

Varför vurmar regeringen för människor som varit i Syrien och stridit för ett kalifat och mördat människor? Dom har valt att vända ryggen till det svenska samhället, och terrorexperter varnar för att dessa människor är farliga. 

Jag saknar offrens röster.

Nina Drakfors, samhällsdebattör

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)