Kära Swebbtv-tittare,

Tyvärr har vi just fått ett meddelande från Youtube om att vi inte kan ladda upp program på en vecka. Orsaken sägs vara att vi har brutit deras regler om "Spam, bedrägligt beteende och bedrägerier".

Alla våra program finns kvar på Youtube  med undantag för det program som pekats ut vilket är "Lars Bern sammanfattar vetenskapen om Coronapandemin i Fjärde Statsmakten nr 61."

Detta program är populärt och har fått närmare 100.000 visningar på en dryg månad och är ett program som sammanfatter vetenskapen kring pandemin.

Vi kommer den närmaste tiden  publicera nya program här på vår hemsida samt på vår Facebooksida.

Många tror att Youtube drivs enbart av vinstintressen och därför inte skulle stänga av en kanal som Swebbtv. Situationen är snarare att intäkterna inte spelar lika stor roll som möjligheten att stödja sina ägares och annonsörers affärer.

Därför censurerar Youtube information som kan minska rädslan för Corona och minska intresset av att låta vaccinera sig mot Covid-19.

Det finns en uppenbar risk att Youtube hittar förevändningar för att stänga ner kanalen totalt. 

Vi har tidigare i år initierat ett arbete för att ta fram en alternativ platform. Tyvärr har det gått trögt och inte kommit i mål. Men vi kommer intensifiera detta arbete nu och sannolikt följa en annan utvecklingslinje.

Vi ger ytterligare information fortlöpande. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här: https://swebbtv.se/nyhetsbrev

Beklagar strulet

Mikael Willgert och Swebbtv-teamet

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)