Swebbtv Nyheter 14 oktober 2020 om ökad massinvandring, om WHO:s helomvändning angående lockdown, om Usama bin Ladens ev. överlevande och mycket annat. 

Socialdemokraterna går emot folkomröstningsresultatet om ett nej till vindkraft på Ripfjället i Malung-Sälens kommun.

En amerikansk läkare rapporterar nu att han har botat över 1700 patienter med covid-19 med hjälp av hydroxyklorokin. Han menar vidare att vaccin är helt meningslöst och 80% av dödsfallen hade kunnat undvikas med hjälp av medicinen.

SVT opinionsbildar för ökad massinvandring. Det skattefinansierade tv-huset Sveriges Television har den sista tiden släppt en rad inslag som skönmålar en ökad invandring till landet. SVT:s lokalkontor har problematiserat att enbart åttio procent av de som kom vid migrantvågen 2015 får stanna och har utöver att förespråka ökad invandring gått ut med att våldsbrottslighet i landet har minskat sedan 1400-talet.

Who gör nu en helomvändning och menar att de inte står bakom nedstängningar av samhället. Utan de vädjar till världsledarna att sluta med nedstängningarna. klipp

Dr Rainer fulllmich från den tyska Coronautredningen som vi rapporterade om förra veckan förbereder nu ett åtal mot de som han menar ligger bakom Covid-19. Mer om detta kan ni höra i vår kommande intervju med Lars Bern

Svenska utrikesdepartementet har åkt ner för att övertala IS terroristkvinnor att de ska överlämna sina barn för de ska växa upp i Sverige. Kurderna som styr området vägrar därmot att släppa iväg kvinnorna eftersom de inta litar på att de kommer att ställas till svars i Sverige eller Finland.

Heta känslor under partiledaredebatten i SVT när Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson sa att man ville utvisa utländska kriminella.

Usama bin Laden blev aldrig dödad av amerikanska specialstyrkor. Det avslöjar en CIA visselblåsare från USA. I själva verket var Usama bin laden gömd i Iran och var inte den som blev dödad i räden utan en ersättare. Enligt visselblåsaren låg Hillary Clinton, John Brennan och Joe Biden och även Obama bakom att insatsgruppen Navy Seal 6 som visste om detta, blev undanröjda.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)