Swebbtv Nyheter 2 september 2020 Löfvens rädsla för klimatförändringar, om brinnande kyrkor, om Trump och mycket annat. 

Stefan Löfven menar att ståltillverkning är ett av de största hoten mot mänskligt liv och lovar att sätta sk klimatförändringar överst på agendan. Efter en invigning av HYBRIT:s en första anläggning för framställning av fossilfri järnsvamp menar Stefan Löfven att han ska bygga "världens första fossilfria välfärdsland" enligt tidningen Fria tider.

2018 genomförde Granskning Sverige en studie av de olika tidningarna som erhåller presstöd och uppskattade då att tidningen Liberación endast hade tio procent eget redaktionellt material, vilket var en bra bit från kravet på 55% för presstöd. Samhällsnytt har nu granskat presstödsnämndens agerande.

Ett flertal bränder och förstörelser av kyrkor har skett på senaste tiden. Nu varnar SD för en ökande kristofobi i samhället och vill att man tillsätter en utredning. Exempel på kyrkor som har attackerats är bland annat Ronneby kyrka och Malmös kyrka vid Rosengård. Även Gottsundas kyrka vandaliserades tidigare i år.

En man hittades skjuten i benet i Kristianstad han är allvarligt skadad.

Sannfinländarna vill stoppa EU:s kritiserade krispaket

En amerikansk professor förutser jordskredsseger för Donald Trump i USA:s presidentval.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)