Swebbtv Nyheter 11 september 2020 om coronaviruset, motståndet mot 5G, Runar och mycket annat. 

Amerikanska CDC rapporterar nu att endast 9000 människor har dött till följd av coronaviruset i USA skriver Nya Dagbladet. De övriga 144 000 dödsfall som rapporteras som covid-19 har haft andra bakomliggande orsaker.

Motståndet mot den nya 5G utbyggnaden ökar i världen och I Storbritannien har organisationen vid namn Action Against 5G samlat in 100 000 pund genom crowdfounding för att ge toppadvokaten Michael Mansfield uppdraget att stoppa utbyggnaden av 5 G i landet. Detta för att alla eventuella hälsoeffekter skall utredas innan utbyggnaden.

Australiens har infört en extremt snabb lockdown 2.0 nu sina medborgare med hot och våld om de inte följer direktiven från myndigheterna till punkt och pricka. Fredliga protester har skoningslöst slagits ner av polis och militär. Medan Black lives matter har tillåtits utan några som helst åtgärder.

Danmarks nationella institut för mänskliga rättigheter slår nu fast att det går utmärkt att utvisa kriminella utlänningar utan att man bryter mot några internationella regler. Enligt Europadomstolen är det helt okej att utvisa även de utlänningar som är födda i Danmark eller som kom dit i låg ålder.

Sveriges coronastrategi har varit vitt skild från de flesta andra länder och har rönt uppmärksamhet i både positiv bemärkelse men har även fått skarp kritik internationellt. Men Svd Skriver nu att flera ledande experter säger nu att flera länder i Europa har börjat följa Sveriges exempel, dock utan att öppet erkänna detta.

Magdalena Andersson ser nu över budgeten och hur de ska kunna öka skatteintäkterna och menar nu att hon inte utesluter att införa den mycket impopulära fastighetsskatten. Vi bad Lars Bern om en kommentar om vilka grupper som drabbas hårdast om den skulle återinföras.

Missa inte vår lördagsintervju med Runar Sørgaard, som är starkt kritiskt mot svenska politiker och samhällsutvecklingen i Sverige.

Se också vår intervju med Peter Springare om den eskalerande brottsligheten i samhället och vad som behövs för att komma tillrätta med problemet.

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)